Priklausyti Lietuvos kūrėjai mums yra garbė ir įvertinimas! Šios nuostabios bendruomenės dėka, šiandien esame čia, kur esame!😊 Dėkingi!❤️ „CERAMICAT“ | SU MEILE KURTI KERAMIKOS GAMINIAI, KVIEČIANTYS ŠVĘSTI GYVENIMĄ

Ceramicat Lietuvos kūrėjai

Unikaliais keramikos gaminiais garsėjantis prekinis ženklas „Ceramicat“ gyvuoja jau šešerius metus. Per šį laiką kūrėjai Inga ir Viktoras Pociuliai atrado savo klientus, užsitarnavo jų meilę bei pasitikėjimą. Kurdami savo keramikos gaminius su meile ir užsidegimu, kūrėjai džiaugiasi, kad vis daugiau pirkėjų jų indus renkasi savo kasdieniam stalui ir nelaukia ypatingų progų – gyvenimą švenčia kasdien. Visa tai – didelis pasiekimas, bandant kasdienybę paversti gražesne. Taigi, šiandien su Inga ir Viktoru kalbamės apie populiariausius gaminius, atradimus ir džiaugsmus. 
Keramikos indai – ir kasdieniam stalui, ir ypatingoms progoms

Inga ir Viktoras pripažįsta – vis daugiau klientų „Ceramicat“ indus ima rinktis savo kasdieniam stalui. Dažnai tam įtakos turi siekis namams suteikti estetikos, grožio pajautos. Žmonės pradėjo daugiau dėmesio skirti “čia ir dabar” momentui bei naudoti kokybiškus, rankų darbo indus, atskleisdami kasdienybės grožį. Vis dėlto, kūryboje didelę dalį užima ir individualūs užsakymai dovanoms, ypatingoms progoms.

„Tokie indai visada būna suasmeninti. Pirkėjai labai mėgsta dubenis su žmonių figūrėlėmis, lėkštes ar kitus indus su įvairiais palinkėjimais. Mums labai gera gaminti tokius užsakymus, nes jaučiame, kiek daug rūpesčio ir dėmesio klientai įdeda į šias dovanas. Tikime, kad tai juntama ir jas gavus, nes juk tokios staigmenos nenupirksi paskutinę akimirką prekybos centruose“, – pasakoja Inga ir Viktoras.

Nors išrinkti pačius populiariausius „Ceramicat“ gaminius sunku, aišku tik viena – klientų poreikiai varijuoja pagal progas. Kartais klientai nori padovanoti tiesiog mielą smulkmeną, sušildysiančią dėmesio parodymu. Dažnai tai būna gimtadienio sveikinimai. Jų metu dažniausiai dovanojami puodeliai su užrašu ar lėkštės su dedikacijomis. Vestuvių, krikštynų ar jubiliejaus progomis dažnai perkami dideli dubenys, vazos ar indų rinkiniai. 

„Visas progas sieja tai, jog klientams visada norisi personalizuoto gaminio su užrašu ar individualiu dekoru. Prieš kurį laiką gaminome klientei didelę tortinę su draugės figūrėle ir 50 rožių aplink. Tai buvo dovana gražaus jubiliejaus proga. Buvo nemenkas iššūkis ne tik lipdant suskaičiuoti gėlytes, bet ir apskaičiuoti jų dydį, kad gražiai užpildytų visą tortinę“, – apie išskirtinius užsakymus pasakoja Inga ir Viktoras.

Kūryboje svarbi bendradarbystė ir palaikymas

Kūrėjai Inga ir Viktoras – neeilinis, stiprus ir tvirtas menininkų duetas. Jiedu vienas kitą palaiko ne tik šeimyniniame, bet ir profesiniame, kūrybiniame kelyje. Kaip tik šią savaitę Viktoras švenčia gimtadienį, todėl Inga jam negaili šiltų žodžių.

„Labai norėčiau Viktorui palinkėti visada gyventi su malonumu. Taip, kaip jis ir moka. Nieko neatidėti, nelaukti. Džiaugiuosi, kaip jis moka mylėti žmones, koks empatiškas, teisingas ir pilietiškas yra. Man ir vaikams jis yra didžiausias įkvėpimas ir pavyzdys.“ – lapkritį gimtadienį švenčiančiam Viktorui palinkėjimą taria Inga.

„Labai norėčiau Viktorui palinkėti visada gyventi su malonumu. Taip, kaip jis ir moka. Nieko neatidėti, nelaukti. Džiaugiuosi, kaip jis moka mylėti žmones, koks empatiškas, teisingas ir pilietiškas yra. Man ir vaikams jis yra didžiausias įkvėpimas ir pavyzdys! Na, o profesiniame kelyje linkiu ir toliau skatinti mus judėti pirmyn. Tai jis yra mūsų variklis – jis nuolat skatina daryti, judėti į priekį, imtis naujų iššūkių. Man be jo dažnai neužtektų drąsos, o jis jos nestokoja“, – palinkėjimu dalinasi Inga.

Naujiena asortimente – šventinė kolekcija

„Ceramicat“ asortimente visada galima rasti pačių įvairiausių keramikos dirbinių, kurie spindi natūralumu, minimalizmu, tačiau artėjant kalėdiniam sezonui “Ceramicat” visada ieško naujų sprendimų. Vienas jų – šių metų naujiena: prabangia glazūra ir blizgesiu dabinta šventinė keramikos gaminių linija.

„Jau kurį laiką mūsų galvose sukosi mintis ir noras sukurti lėkščių kolekciją bei kalėdinius eglutės žaisliukus su auksu. Tad naujosios kolekcijos žinutė paprasta – šventė“, – sako Inga.

Nepaisant prabangos, net ir su šia kolekcija kūrėjai nepabėga nuo savęs. Jie ir toliau išlaiko minimalizmą, estetiką, gamtos motyvus. Bet kokiu atveju keramikams svarbiausia, kad žmogus įsigijęs bet kurį  „Ceramicat“ gaminį pajustų šilumą bei jaukumą.

„Norime, kad kartu su indais į namus klientai parsineštų ir dalelę šių jausmų“, – sako kūrėjai.

Keramikos gaminių kūryboje susijungia meilė, rūpestis ir nenuilstantis noras kurti

Pasak didelę gerbėjų minią aplink save subūrusių autorių, kartais įsisukus į darbų ir užsakymų sūkurį lengva pamiršti, koks džiaugsmas yra sukurti kažką visiškai naujo.  Vienas kito palaikomi kūrėjai tai kasdien stengiasi prisiminti ir vertinti. Didžiausiu laimėjimu jie laiko laiką, atrastą kūrybai.

„Būtent tai mus veda pirmyn ir primena, kaip mylime tai, ką darome. Kūryba ir savirealizacija mums labai svarbi. Kai viską darome su užsidegimu ir meile, tikime, kad ir kiti tai jaučia“, – pasakoja Inga ir Viktoras. 

Būdami itin atviri, nuoširdūs ir atsidavę kūrybai, Inga ir Viktoras tiki, jog žmonės jaučia, su kokiu jausmu jie gamina ir kuria, kiek meilės bei rūpesčio įdeda į kiekvieną molio gabalėlį, kol šis pasiekia naujus namus.

Būdami itin atviri, nuoširdūs ir atsidavę kūrybai, Inga ir Viktoras tiki, jog žmonės jaučia, su kokiu jausmu jie gamina ir kuria, kiek meilės bei rūpesčio įdeda į kiekvieną molio gabalėlį, kol šis pasiekia naujus namus. Štai kodėl socialiniuose tinkluose kūrėjai dažnai dalijasi ne vien savo gaminiais, tačiau taip pat rodo gamybos užkulisius, o kartais net ir tiesiog savo laisvalaikį. 

„Manau, kad mūsų kūryba neatsiejama nuo mūsų pačių. Juk daug smagiau įsigyti gaminį, kai žinai, kas ir kaip jį sukūrė. Labai džiaugiamės sukurtu ryšiu su klientais. Kai jie grįžta įsigyti dar vieno mūsų kurto gaminio ar dovanos artimam, tai didžiausias įvertinimas! Esame dėkingi už kiekvieną šiltą žodį ar šypseną“, – baigdami pokalbį taria kūrėjų šeima.


Senesnis įrašas